Tema · Liderlik

İlk kez yönetici olanlar için 90 günlük yol

Arkadaştan yöneticiye geçişten delegasyona, geri bildirimden temel finansa: yeni yöneticiyi ilk çeyrekte ayakta tutan 10 eğitim. Sırayla izlenmek üzere dizildi.

10 eğitim 3 sa 19 dk toplam süre %70'i son 12 ayda yayınlandı

Kimler için

Bu seçkiyle kazanılan yetkinlikler

Liderlik, Ekip Yönetimi, Duygusal Zeka, Karar Verme, Stratejik Düşünme, İletişim, Mentorluk ve Koçluk, Finansal Okuryazarlık

Yetkinlik Pusulası›

InfinityLMS ile atama

Seçkiyi tek paket hâlinde atarsınız; hatırlatma ve tamamlama raporu hazır gelir.

SCORM paketi

Kendi platformunuz varsa eğitimleri SCORM olarak teslim ediyoruz, mevcut akışınızla kullanırsınız.

Şirkete özel uyarlama

Kendi el kitabınız ve videolarınız seçkiyle birleşip tek bir patika hâline gelebilir.

Terfi eden çalışan yeni rolünü çoğu zaman eğitim almadan, deneyerek öğreniyor — ilk üç ayın hatası da en pahalı olanı. Bu seçki o üç ayı sıralı ve takip edilebilir bir yola çeviriyor.

Teklif alın Tüm kataloğu görün

Sık sorulanlar

Terfi etmeden önce mi sonra mı atamalıyız?

İkisi de işe yarıyor. Yedekleme havuzundaki adaya önceden açmak geçişi yumuşatıyor; terfi sonrası atamada ise ilk 90 güne yayıp haftada iki eğitim ritmi öneriyoruz.

Deneyimli yöneticilere de uygun mu?

Seçki ilk kez yönetici olana göre kuruldu. Deneyimli ekip için katalogda ileri seviye liderlik ve strateji başlıkları ayrı duruyor; istenirse ayrı bir patika çıkarıyoruz.

Sıra zorunlu mu?

Zorunlu değil ama önerilir. Kartların üzerindeki numara izleme sırasıdır; geçiş ve öz farkındalıkla başlayıp ekip ve finansa doğru ilerliyor.

Diğer seçkiler